2 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Humanitarna akcija za glinske košarkaše

- Marketing-spot_imgspot_img

Košarkaški klub Glina u subotu, 4.rujna, organizira U12 turnir za dječake pod nazivom ”1.Turnir Dan Gline”. Uz domaćina Glinu nastupaju Cedevita Junior, Dubrava, Bosco, Zadar i Roling iz Karlovca.

Turnir je uvod u veliku humanitarnu akciju u koju su se do sada uključili mnogi hrvatski sportaši.

„U našu malu Glinu dolaze velikani hrvatske košarke KK Zadar i KK Cedevita Junior te naši veliki sportski prijatelji Košarkaški Klub Dubrava Zagreb KK Bosco i karlovački Rolling. Pozivamo sve da podržite naše košarkaše, a očekuju Vas i bogate tombole iznenađenja.“ – poručuju glinski košarkaši.

RASPORED TURNIRA:

Subota, 4.rujna 2021.

10.00 Roling – Cedevita Junior
10.00 Glina – Bosco
11.00 Dubrava – Roling
11.00 Zadar – Glina
12.00 Dubrava – Cedevita Junior
12.00 Zadar – Bosco
16.00 Utakmice za 3. i 5.mjesto
17.00 Utakmica za 1.mjesto

Turnir je početak humanitarne akcije koja će obuhvatiti humanitarnu aukciju sportskih dresova i rekvizita naših poznatih sportaša za nov početak glinske košarke kojoj se nakon potresa pridružio velik broj djece koja su svoj mir i bijeg od svakodnevice pronašla upravo u KK Glina.

„Pratitelji i prijatelji KK Glina, nogometaši, košarkaši, rukometaši, vaterpolisti i skijaši te mnogobrojni Olimpijci darovali su svoje dresove, majice i razne predmete kako bi ih stavili na aukciju i na taj način prikupili sredstva za kupnju nove sportske opreme za članove KK Glina.“ – rekao je tajnik i trener kluba Andrej Klobučar.

U akciju su se uključili Anamaria Govorčinović, Damir Martin, Ana Jelušić, Natko Zrnčić Dim, NK Dinamo i Dominik Livaković, Bojan Bogdanović, Ivan Dodig, brončana rukometašica Dora Krsnik, Jakov Gojun, Zlatko Horvat i PPD Zagreb, Cibona Zagreb i Roko Prkačin, HRS i Lovro Mihić, Vateprolo Klub Medveščak, KK Šibenka, Dražen Zečić financijskom pomoći, Luka Ivanušec, NK Široki Brijeg, itd.

„Glina je ranjen grad, djeca su svoj spas i bijeg od stvarnosti potražila u našem klubu i mi ćemo im tu ljubav vratiti kroz kupnju novih tenisica i trenirki za novi početak.“ – dodaje Andrej Klobučar.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti