18.6 C
Sisak
Utorak, 28 rujna, 2021

Odlučeno o dobitnicima Plakete Marijan Celjak

- Marketing-spot_imgspot_img

Na posljednoj sjednici Gradskog vijeća Grada Siska, 2. u novom sazivu, gradski vijećnici jednoglasno su odlučili o ovogodišnjim dobitnicima Plakete Marijan Celjak – junak obrane Grada Siska u Domovinskom ratu.

Plakete Marijan Celjak – junak obrane Grada Siska u Domovinskom ratu dobivaju: pripadnik Specijalne jedinice policije „OSA“ Željko Malović, pripadnik Specijalne jedinice policije „OSA“ Željko Gršić, pripadnik Specijalne jedinice policije „OSA“ Nikola Škrinjar, pripadnik Specijalne jedinice policije „OSA“ Marijan Iris, djelatni bojnik Stjepan Kolarec, poručnik Ivica Bunjevac, poručnik Željko Belčec, časnički namjesnik Smail Dedić – posthumno, hrvatski branitelj Ivica Huzjak, hrvatski branitelj Ibrahim Koštić, narednik Ivica Curić, hrvatski branitelj Darko Đuretić, pričuvni bojnik Ivan Kuraber – posthumno i pričuvni bojnik Viktor Šprajc.

Plakete Marijan Celjak – junak obrane Grada Siska bit će dodijeljene 3. rujna na Dan branitelja Grada Siska, u sisačkoj Barutani.

Na sjednici Gradskog vijeća jednoglasno je prihvaćena i Odluka o suglasnosti za provedbu ulaganja u projekt „Rekonstrukcija i opremanje društvenog doma Budaševo“, a u svrhu prijave na natječaj, koji je raspisala Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Društveni dom Budaševo oštećen je u potresu, u njemu je djelovalo devet udruga, a rekonstrukcijom će se omogućiti bolji uvjeti za rad i kvalitetnije korištenje slobodnog vremena za lokalno stanovništvo.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti