6 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Najave za nedjelju, 29. kolovoza

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – Vijećnik u Županijskoj skupštini Sisačko-moslavačke županije Tomislav Kralj, kao izaslanik sisačko-moslavačkog župana Ivana Celjaka, u nedjelju, 29. kolovoza 2021. godine, s početkom u 18 sati na Trgu dragovoljaca Domovinskog rata u Galdovu (Grad Sisak) nazočiti ĆE obilježavanju godišnjice otkrivanja spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima s područja Galdova.

PETRINJA – Marijina Legija iz Petrinje, u suradnji sa Sisačkom biskupijom i ove godine u Petrinji organizira treći Mladifest u Hrvatskoj koji će se održati od 27. do 29. kolovoza, po uzoru na Mladifest u Međugorju.

U ovogodišnjem programu pod geslom „A ti stani sada da ti objavim riječ Božju!“ sudjelovat će brojni istaknuti predavači i mladi koji će podijeliti svoja svjedočanstva.

Posljednji dan, 29. kolovoza započinje molitvom krunice u središtu Petrinje u 12.19 sati, točno osam mjeseci od razornog potresa. U programu nakon toga sudjelovat će p. Mihovil Filipović monfortanac na službi u Poljskoj te glazbenica Ivhanna Gil. Svetu misu u 19 sati predvodit će p. Ike Mandurić, a ovogodišnji Mladifest bit će zaključen euharistijskim klanjanjem.

LEKENIK -15. Utrku kupskih čamaca Stari Brod – Letovanić koja se održava u sklopu
kulturno turističke manifestacije „ Letovanić, selo pokraj Kupe“. Očekuje se veliki dvoboj između prve dvije plasirane ekipe s ovogodišnjeg Maratona lađa, ekipa Stabline i Lađara Zagreb te prošlogodišnjeg pobjednika Utrke kupskih čamaca, ekipa lađara Sisak.

15. UTRKA KUPSKIH ČAMACA

STARI BROD – LETOVANIĆ
NEDJELJA, 29. kolovoza 2021.

PROGRAM

17,00 h ~ START 15. Utrke kupskih čamaca, 5. Utrke hrvatskih branitelja i 3. Utrke
ženskih posada u Starom Brodu te 1. Kupa općine Lekenik
17,35 h ~ očekivani dolazak posada u cilj- plaža ispod kapele Sv. Fabijana i Sebastijana

PETRINJA – Predsjednik Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Mijo Šepak će u nedjelju, 29. kolovoza 2021. godine, s početkom u 17 sati i 30 minuta nazočiti proslavi Dana sela Pecki (Grad Petrinja).

GLINA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić će u nedjelju, 29. kolovoza 2021. godine, s početkom u 18 sati nazočiti obilježavanju godišnjice stradanja mještana u mjestu Skela (Grad Glina).

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti