18.6 C
Sisak
Utorak, 28 rujna, 2021

Sisačkim streličarima sedam medalja na domaćem terenu

- Marketing-spot_imgspot_img

Streličarski klub Sisak za vikend je bio domaćin turnira Sisačko ljeto 2021. Na ORI u Savskoj ulici okupili su su natjecatelji u nekoliko starosnih kategorija i stilova – složeni, zakrivljeni, goli, tradicionalni i instinktivni luk.

„Imamo natjecatelje iz Hrvatske, a došle su nam, nakon što su to mjere dozvolile, i kolege iz BiH. Imamo 50 natjecatelja iz vanjskih klubova te 9 natjecatelja iz našeg kluba. Za ove uvjete, obzirom da se u isto vrijeme u Zagrebu održava izborno natjecanje za reprezentaciju, izostali su nam malo iskusniji natjecatelji, ali zadovoljni smo odazivom“, pojašnjava direktor turnira Zdenko Videc za sisakportal.hr.

U stilu golog luka Siščani su imali 5 predstavnika. U kategoriji kadetkinja 1. mjesto osvojila je Una Vasilik. U kategoriji djevojčice do 12 godina 1. mjesto osvojila je Buga Cetinjan, a 2. Anea Dlesk. U kategoriji djevojčice do 14 godina 1.mjesto je pripalo Ivi Vrđuka, a najbolja u kategoriji seniorki bila je Dragana Prodanović Haines.

U kategoriji seniora instinktivnim lukom Branko Marjanović osvojio je 4. mjesto, a 4. mjesto osvojio je i Miro Srnec u seniorskoj kategoriji tradicionalnog luka.

U stilu zakrivljenog luka, Ivan Matić osvojio je 2.mjesto u kategoriji dječaka do 14 godina, a 2.mjesto osvojila je u istom stilu i Athea Prodanović Haines u kategoriji djevojčice do 12 godina.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti