20 C
Sisak
Subota, 23 rujna, 2023

Promo materijalI Star Film Festa – majice, platnene torbe i Startasice!

Datum:

Marketing

Tradicionalno, kao i svake godine do sada, predstavljamo Vam ovogodišnje promotivne materijale Star Film Festa – majice, platnene torbe i Startasice!

Merch Star Film Festa predstavlja izvrstan i praktičan suvenir za noći provedene u obilju zvijezda, filma i zabave, a za ljubitelje filmskih festivala neizostavni su faktor svakog ormara.

Majice sa dobro poznatim logom Star Film Festa, satkane od zvjezdane prašine ove su godine karakteristične po glavnom sloganu ovogodišnjeg izdanja festa – Made of Stardust.

Ovogodišnje izdanje platnenih torbi vraća nostalgiju za školskim klupama. Platneni ruksak u kojem ste u školi vjerojatno nosili tenisice za tjelesnu kulturu, praktični je suvenir u koji stane sve što će vam biti potrebno za tri zvjezdana dana filmskih projekcija, a također je obilježen i zvjezdanom prašinom!

Limitirano izdanje suradnje Star Film Festa i Borovih Startas tenisica s prepoznatljivim logom Star Film Festa osigurat će Vam lagan korak kroz filmsku prašinu na ovogodišnjem izdanju Star Film Festa koje se održava od 26. do 28. kolovoza 2021. godine. Startasice su već 30-ak godina inspirirane tradicijom i kulturom, a vi uživanjem u promotivnim materijalima Star Film Festa možete podržati širenje tradicije Star Film Festa i filmske kulture u Hrvatskoj, ali i u svijetu!

Kako do promo materijala? Dovoljno je samo da nam se obratite na mail: marketing@sfilmfest.com ili nam pošaljite poruku na službeni Facebook profil Star Film Festa.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Književna nagrada ”Korzo slova” 2023. Branku Tompiću

Pobjednik književnog natječaja ''Korzo slova'' Društva hrvatskih književnika u...

Promocija pukan’ca u Etnografskom muzeju u Zagrebu

Promocija priručnika “Umijeće izrade pukan’ce – Nematerijalno kulturno dobro”...

Predstavljanje knjige “Šuma je moj dom”

U ponedjeljak, 18. rujna u 19 sati u Državnom...

RJ Hoodooleen najavio live album

Robert James Hudulin snimio je album u Rafinerijskom domu...