23.3 C
Sisak
Nedjelja, 26 rujna, 2021

Najave za četvrtak, 5. kolovoza

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – Izaslanik sisačko-moslavačkog župana Stjepan Markanović će u četvrtak, 5. kolovoza 2021. godine, u Komarevu (Grad Sisak) sudjelovati u obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja RH.

Obilježavanje će se odvijati prema sljedećem rasporedu:

9:15 polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod spomen-obilježja 101. brigade na groblju u Komarevu,
9:40 polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod spomen-obilježja pokraj crkve Sv. Katarine,
10:00 sveta misa zadušnica ispred crkve Sv. Katarine, koju će za sve poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje predslaviti sisački biskup Vlado Košić.

KOMAREVO – Sisački biskup Vlado Košić predvodit će, u četvrtak, 5. kolovoza na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, u privremenom bogoslužnom prostoru župe Komarevo, misu za Domovinu te sve poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje i civile u Domovinskom ratu, s početkom u 11 sati.

PETRINJA – Izaslanica sisačko-moslavačkog župana Višnja Jerman u četvrtak, 5. kolovoza 2021. godine, s početkom u 11 sati ispred kapelice Gospe Snježne u Maloj Gorici (Grad Petrinja) nazočiti svetoj misi u povodu proslave blagdana Gospe Snježne, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

SISAK – Izaslanik sisačko-moslavačkog župana Tomislav Kralj će u četvrtak, 5. kolovoza 2021. godine, s početkom u 13 sati u mjestu Sela (Grad Sisak) nazočiti tradicionalnom memorijalnom nogometnom turniru „Stjepan Hrvojić Pepo“, koji u povodu obilježavanja obljetnice pogibije bojnika 2. gardijske brigade Grom Stjepana Hrvojića organizira ŠNK Hajduk Sela.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti