12.2 C
Sisak
Ponedjeljak, 18 listopada, 2021

Odlični rezultati za SKOI “Centar” iz Siska

- Marketing-spot_imgspot_img

Na strelištu Vrapčanski potok u Zagrebu, 17. i 18.07.2021. održano je Prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom: SKOI “CENTAR” iz Siska nastupio je sa 6 natjecatelja koji su odradili 13 mečeva u raznim disciplinama i kategorijama.

U Kategoriji SH2 gađali su Katarina Knežić i Marijan Škledar. Katarina je gađala dvije discipline, a u “svojoj” disciplini serijske zračne puške osvojila je treći naslov prvakinje hrvatske za redom. Da podsjetimo, Katarina je državna rekorderka s tom puškom. U disciplini R-4 odličnim vođenjem meča, došla je do bronce.

Marijan Škledar je gađao tri discipline, a osvojio je srebrnu medalju u SZP, broncu u R-5 dok je u R-4 bio četvrti.

U kategoriji SH-1 gađao je Drago Števinović tri discipline pištolja. Najuspješniji je bio u sport pištolju gdje je osvojio broncu, dok je u pištolju slobodnog izbora bio 4. , a na zračnom pištolju 6.

U kategoriji SH-0 gađali su Siniša Lovrenović, Marijan Nemček i Tihomir Ilijević.

Lovrenović je u disciplini SZP osvojio zlatnu medalju s odličnim rezultatom od 361 kruga što je njegov osobni rekord. U istoj disciplini Ilijević je osvojio srebrnu medalju, dok je Nemček bio peti.

Ilijević je još gađao pištoljem slobodnog izbora i zračnim pištoljem i u obje discipline osvojio zlatne medalje.

Iako se zbog Covid restrikcija nije moglo redovito trenirati, a i nedostajao nam je Stjepan Sviben koji je vrhunski pištoljaš, klubski natjecatelji su osvojili 9 medalja što u ovakvim uvjetima nije loše.

Sada će oružje mirovati do rujna kada počinju pripreme za novu sezonu, a ujedno iz kluba pozivaju invalide koji se žele baviti ovim sportom da im se priključe.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti