Naslovnica Najave Najave za utorak, 13. srpnja

Najave za utorak, 13. srpnja

SISAK – Župan Ivan Celjak, zamjenik župana Mihael Jurić i predsjednik Županijske skupštine Mijo Šepak nazočit će u utorak, 13. srpnja 2021. godine, s početkom u 8:00 sati, na sisačkom Gradskom groblju Viktorovac, obilježavanju desete obljetnice smrti prvog sisačko-moslavačkog župana Đure Brodarca. Sveta misa održat će se u 19 sati u Katedrali Uzvišenja Svetog Križa.

SISAK – U krugu opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku u utorak 13. srpnja u 10.30h prigodnim potpisivanjem ugovora o korištenju ravnatelj Hrvatskog Caritasa mons. Fabijan Svalina i ravnatelj OB „Dr. Ivo Pedišić“ mr. sc. Tomislav Dujmenović označit će simbolično početak rada suvremene, potpuno opremljene kontejnerske kuhinje (i pratećega kontejnerskog prostora za pripremu hrane) kapaciteta 300 obroka u kojoj će se – nakon nekoliko dana probnog rada – za pacijente ove bolnice svakodnevno pripremati hrana sve do završetka potpune obnove bolnice.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak će u utorak, 13. srpnja 2021. godine, s početkom u 18:30 sati, nazočiti humanitarno-sportskom događanju „GEM SET HRVATSKA“ koje će se održati u Petrinji, na igralištu Osnovne škole Dragutina Tadijanovića (Trg Matice Hrvatske)

Komentirajte