12 C
Sisak
Subota, 20 travnja, 2024

Najave za četvrtak, 17. lipnja

Datum:

Marketing

SISAK – U četvrtak, 17. lipnja, u Sisku, na adresi Zagrebačka 49h s početkom u 9 sati, otvara se trgovina Eurospin Sisak.
RADNO VRIJEME:
PON – SUB | 7:00 – 21:00
NED | 8:00 – 20:00

SISAK – Ljetna pozornica Kazališta 21 / 17.6. – 30.7.2021.

17.6.2021. / 21.30 h / Što žena umije, sisačka premijera Gradskog kazališta Sisak i Gradskog kazališta „Joza Ivakić“ Vinkovci

SISAK – U četvrtak 17. lipnja 2021. godine u 11:00 sati guverner Rotary Hrvatska dr.
Hrvoje Kenfelj sa suradnicima donirat će u ime Rotary Hrvatska Zavodu za
javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije vrijednu opremu za potrebe
Službe za zdravstvenu ekologiju.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak će u četvrtak, 17. lipnja 2021. godine, s početkom u 10 sati posjetiti Srednju školu Viktorovac u Sisku kako bi, zajedno s direktorom sisačke rafinerije Damirom Butkovićem obišao školski objekt, obnovljen poslije potresa sredstvima koja je donirala INA.

SISAK – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić će u četvrtak, 17. lipnja 2021. godine, s početkom u 11 sati u prostoru Hotela Panonija u Sisku (Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21) nazočiti sastanku s predstavnicima udruga osoba s invaliditetom. Organizator ovog sastanka je Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske, teme su teškoće osoba s invaliditetom izazvane potresom, unaprjeđivanje kvalitete njihova života i partnerstvo i suradnja regionalne i lokalne samouprave, sa savezima i udrugama osoba s invaliditetom.

LEKENIK – “Književni kompas Sisačko-moslavačke županije” prvi put održat će se u Lekeniku. Tribina će biti upriličena na otvorenom, u četvrtak, 17. lipnja 2021., u parku ispred Narodne knjižnice i čitaonice Lekenik s početkom u 18 sati.

Nastupit će predstavnici Ogranka DHK SMŽ Slavica Sarkotić, Sanja Bužimkić, Siniša Matasović i Ratko Bjelčić te nekoliko perspektivnih i nadarenih autora iz ostalih gradova Sisačko-moslavačke županije i Zagreba.

Za glazbeni dio programa pobrinut će se kantautor Danko Tomanić.

Okupljanje će se održati uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

PETRINJA – Svečanost otvorenja dvorane Hrvačkog kluba Petrinja će se održati u četvrtak 17. lipnja 2021. s početkom u 12 sati na adresi Šenoina bb, Petrinja.

Ovo je prva građevina koja je potpuno obnovljena nakon stradanja u potresu i u koju se uspješni petrinjski sportaši, ali i oni koji će to tek postati, mogu vratiti svojim redovitim treninzima.

Dvorana je obnovljena donacijom poljske razvojne banke Bank Gospodarstwa Krajowego (BGK) u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR), a tijekom svečanosti bit će predstavljeni i drugi projekti koji su financirani iz sredstava donacije BGK-a u ukupnom iznosu od gotovo 1,9 milijuna kuna.

Svečanosti će nazočiti:

Ivan Celjak, župan Sisačko-moslavačke županije
Magdalena Komes, gradonačelnica Petrinje
Beata Daszyńska-Muzyczka, predsjednica Uprave BGK
Tamara Perko, predsjednica Uprave HBOR-a
Siniša Krajač, glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora
Josip Šimunović, predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije

Možda vas zanima...

Najave za petak, 19. travnja

SISAK - Kulturno-povijesni centar Sisačko-moslavačke županije i Sisačka udruga...

Najave za četvrtak, 18. travnja

SISAK - U četvrtak, 18. travnja, 2024. u 10...

Najave za ponedjeljak, 15. travnja

SISAK - Predstavnici Grada Siska obići će početak radova...

Najave za nedjelju, 14. travnja

SISAK - Autohtona -Hrvatska stranka prava - Dražen Keleminec...