Naslovnica Sport Luka Stefano Ciprić i Nikolina Golomboš izborili nastup na EP u Finskoj

Luka Stefano Ciprić i Nikolina Golomboš izborili nastup na EP u Finskoj

Protekli vikend, 08. i 09. svibnja najjača šestorka ŠKK „Tigar“ Sisak uputila se na Državno prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore koje se održalo u Samoboru.

Usprkos svim preprekama i mjerama s kojima su se naši tigrovi susreli ovo proljeće, ništa od toga ih nije omelo u osvajanju medalje na najvažnijem natjecanju na državnoj razini.

U konkurenciji od 300 natjecatelja nastupili su: u kategoriji kadeta +70 kg Mislav Plesivčak koji je pokazao veliki napredak u svom radu iako mu je ovaj put medalja izmakla, u kategoriji juniorke -59 kg Tia Škrljac koja ovoga puta ne uspijeva izboriti odličje, Lucija Bunjevac u kategorijamajuniorke +59 kg i mlađe seniorke -55kgu kojoj osvaja prvu državnu medalju za klub u toj kategoriji i to veliku broncu, Roko Dumbović u kategoriji juniorka -55 kg postaje viceprvak države, a naši Luka Stefano Ciprić (juniori +76kg) i Nikolina Golomboš (juniorke +59kg) su sjajnim nastupima te osvajanjem prvog mjesta osigurali nastup na Europskom prvenstvu koje će se ove godine u kolovozu održati u Finskoj.

Ovo je bio zaista sjajan nastup tigrova nakon prilično velike pauze, a trener Igor Lovreković i cijeli trenerski tim te uprava kluba neizmjerno su ponosni na članove A ekipe.

Komentirajte