Naslovnica Najave Najava za ponedjeljak, 10. svibnja

Najava za ponedjeljak, 10. svibnja

DVOR – Od ponedjeljka, 10. svibnja 2021. godine do petka, 14. svibnja 2021. godine mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bit će prisutni na području Dvora, Gvozda, Topuskog, Sunje i Hrvatske Dubice.

Ponedjeljak, 10. svibnja 2021.
od 9 i 30 do 17 sati u ponedjeljak, 10. svibnja mobilni će uredi biti raspoređeni na području Dvora, kod zgrade Općine

SUNJA – U ponedjeljak, 10. svibnja 2021. godine od 10 do 14 sati u Edukacijskom centru Sjeverovac, Sjeverovac 17A, Sunja, u organizaciji Lokalne akcijske grupe Una, LEADER mreže Hrvatske i OPG-a Džakula, održat će se stručni skup pod nazivom „Stočarstvo i njegova uloga u obnovi Banovine“ kao nastavak na stručni skup „Opstanak na Banovini 2020.-2030.“.

PETRINJA – Obzirom da se kao posljedica velikog broja potresom oštećenih objekata javio i problem zbrinjavanja velike količine građevinskog otpada, Grad i gradsko komunalno poduzeće Komunalac Petrinja d.o.o u komunikaciji su s talijanskom tvrtkom Blend Plants s kojom se razgovara o mogućnostima recikliranja građevinskog otpada. Tvrtka Blend Plants u ponedjeljak, 10. svibnja 2021. g. održat će u privremenoj gradskoj upravi prezentaciju projekta recikliranja otpadnog građevinskog materijala uz tehnologiju Blend mašine i Beton blokova. Nakon prezentacije, u 11:00 sati predviđena je kratka tiskovna konferencija kako bi se javnost upoznala s aktivnostima koje Grad poduzima u vezi rješavanja ovog problema. Ljubazno molim da se istoj odazovete.

Nadalje, u ponedjeljak 10. svibnja 2021. u 12:30 sati gradonačelnik Dumbović će zajedno s direktorom poduzeća Privreda d.o.o., g Miodragom Čavićem obići radove na izgradnji vodovodne mreže u naselju Pecki (lokacija kod ultrafiltracije na dionici ceste Cepeliš-Pecki). Molim da medijski popratite ovaj obilazak.

LOKALNI IZBORI 2021.

SISAK – Predstavljanje liste SDP-a, Centra, Laburista i Oraha za Gradsko vijeće Grada Siska u ponedjeljak, 10.5. 2021., u 10:30 ispred Mjesnog doma GČ Zeleni Brijeg, Frana Kršinića 19. Budući vijećnici će aktivno podržati akciju Crvenog križa za promociju dobrovoljnog darivanja krvi te će nakon darivanja krvi nositeljica liste Kristina Ikić Baniček i kandidati dati izjave za medije.

Komentirajte