Naslovnica Najave Najave za petak, 7. svibnja

Najave za petak, 7. svibnja

MAJUR – Od ponedjeljka, 3. svibnja 2021. godine do petka, 7. svibnja 2021. godine mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bit će prisutni na području Petrinje, Velike Gorice, Martinske Vesi, Majura i Pokupskog.

Petak, 7. svibnja 2021.
od 9 do 17 sati u petak, 7. svibnja mobilni će uredi biti raspoređeni na području Majura, kod zgrade Općine

NOVSKA – Otvorenje Centra za ruralni razvoj, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH, bit će u petak 7. svibnja 2021. godine s početkom u 11:00 sati na adresi Paklenica 123 Novska.

TOPUSKO – Svečana dodjela Ugovora o sufinanciranju projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u vrtićima u 22 grada i općina Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije u 2021. godini će se održati 7. svibnja 2021. godine u Topuskom. Gradonačelnicima i načelnicima potpisane Ugovore svečano će uručiti načelnica Sektora za demografski razvoj Ivana Udovičić. Dodjela Ugovora održat će se u petak, 7. svibnja 2021. godine u 10. 00 sati, u Tom-Terme Topusko Trg bana Josipa Jelačića 16, Topusko.

KUTINA – U petak, 7. svibnja 2021., u Gradskoj vijećnici Grada Kutine u 10.00 (Trg kralja Tomislava 2, Kutina) sati biti će prezentacija projekta izgradnje drugog kolosijeka pruge Dugo Selo – Novska.

PETRINJA – Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje u petak, 07. svibnja 2021. godine obići će radove na montažnim kućama koje austrijska udruga „Bauern helfen Bauern“  u suradnji s Gradom Petrinjom gradi na području Banovine za stanovnike koji su u potresu ostali bez svojih domova.  U 09:30 sati  gradonačelnik će obići lokaciju na adresi Veliki Šušnjar br. 8 gdje su radovi u fazi betonaže temelja  te lokaciju Veliki Šušnjar br. 3  gdje su radovi u fazi montaže drvene konstrukcije kuće. Nakon ovih lokacija gradonačelnik će obići kuću koja je potpuno dovršena na adresi Dragotinci 11.

Komentirajte