Naslovnica Vijesti SMŽ Mladi poljoprivrednik putem gogetfunding platforme skuplja sredstva za svoj OPG

Mladi poljoprivrednik putem gogetfunding platforme skuplja sredstva za svoj OPG

Petrinjac Vedran Dragaš obratio nam se s molbom da proslijedimo javnosti informaciju o njegovoj gogetfunding kampanji, pa to i činimo.

“Pozdrav
Moje ime je Vedran. Imam 24 godine i živim u Peckom. Jednom malom selu u okolici Petrinje. Pravi mali raj na zemlji. Okružen čistom prirodom i rječicom Utinom našao sam svoju sreću. Srne su mi redovni gosti na imanju tako da se znam našaliti da živim u nacionalnom parku. Od djeda sam preuzeo imanje i stari nasad voća. Ima tu svega.. Jabuka, krušaka, šljiva, par dunja i trešanja. Polako sam počeo saditi nove nasade voća i počeo s preradom istih. Budući da čiste zemlje ima dovoljno želim i dalje širiti svoju proizvodnju a samim time i asortiman svojih proizvoda. Trenutno se bavim proizvodnjom sokova i pekmeza te bih želio proizvoditi i sušeno voće. Imam dosta planova a nedovoljno vlastitih sredstava za širenje asortimana proizvoda. Zbog nedostatka vlastitih sredstava i nemogućnosti kreditiranja, odlučio sam se pokrenuti go get funding kampanju kao mladi poljoprivrednik. Puno bi mi značila svaka Vaša donacija kojom bih kupio stroj za rezanje voća i pripremu za sušenje.

Nadam se da ćete mi pomoći u realizaciji moje ideje koja bi mi pomogla da na tržište plasiram zdrave i ekološke proizvode s mog OPG-a.”

Link na kampanju je https://gogetfunding.com/opg-dragas-vedran/

 

Komentirajte