Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 8. travnja

Najave za četvrtak, 8. travnja

SUNJA – Od utorka, 6. travnja do četvrtka, 8. travnja 2021. godine mobilni će uredi biti prisutni na području Općine Sunja.

Četvrtak, 8. travnja 2021.
od 9 i 30 do 17 sati u četvrtak, 8. travnja prvi mobilni ured bit će raspoređen u naselju Crkveni Bok, kod Društvenog doma, na adresi Crkveni Bok 127
od 9 i 30 do 17 sati u četvrtak, 8. travnja drugi mobilni ured bit će raspoređen u naselju Slovinci, kod zgrade DVD-a, na adresi Slovinci 87abilni ured bit će raspoređen u naselju Joševica, kod zgrade Doma Joševica

TOPUSKO – 24. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije će se održati 8. travnja (četvrtak) 2021. godine u Topuskom, u dvorani Hotela „Petrova gora“ (Lječilište Topusko), Trg bana Josipa Jelačića 16, s početkom u 10,00 sati.

NOVSKA – U prostoru galerije Pučkog otvorenog učilišta u Novskoj 8.travnja u 14,30 sati održati će se potpisivanje ugovor za projektiranje i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda aglomeracije Novska. To je zadnji ugovor u sklopu EU projekta Razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Novska. Ugovor će potpisati direktor Vodovoda Novska Mario Filipović i Zajednica ponuditelja: GIS Aqua Austria GmbH i Palir d.o.o. Zagreb. U ime zajednice ugovor će potpisati Dražen Miličić. Potpisivanju ugovora nazočit će ministar Tomislav Ćorić i gen.dir. Hrvatskih voda Z. Đuroković.

KUTINA – U četvrtak, 08. travnja 2021. godine s početkom u 10,00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Kutine biti će predstavljanje projekta RESPONSa u koji je uključen i Grad Kutina.

Komentirajte