1 C
Sisak
Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Jasminka Molnar – kandidatkinja SDP-a za gradonačelnicu Kutine

- Marketing-spot_imgspot_img

Jasminka Molnar objavila je kandidaturu, ispred SDP-a čija je predsjednica u Kutini, za gradonačelnicu ovog moslavačkog grada.

“U političkom životu žene su podzastupljene i obično su na začelju kandidacijskih lista, te samim tim i na marginama odlučivanja, no na predstojećim lokalnim izborima Kutina ima mogućnost izabrati drugačije. Drago mi je da su moja stranka i njeni partneri donijeli odluku da ovogodišnju izbornu utrku povede upravo žena. Ponosna sam što su izabrali mene. Radila sam tri godine u Gradskoj upravi i upoznala gradski sustav i odnose sa županijom i ministarstvima. Vodila sam četiri godine Pučko otvoreno učilište i donijela niz svježih aktivnosti i programa u području obrazovanja, ali i kvalitetne i raznolike kulturne sadržaje koji su Kutinu podigli na razinu regionalne prepoznatljivosti.
Putem europskih projekata nabavili smo vrijednu tehničku opremu, omogućili čitav niz kvalitetnih sadržaja za djecu, mlade, umirovljenike, udruge, ali i za razvoj Kutine kao potencijalne turističke destinacije kroz osmišljavanje i izradu programa osposobljavanja. Preko Ministarstva kulture povučena su značajna sredstva za velike investicije i projekte.
Dugo sam radila s djecom i upoznala sve probleme koji muče roditelje i znam kako odgovoriti na njih. Imam realan i izvediv program koji ću detaljno predstaviti u naredna dva mjeseca. On uključuje i socijalne mjere i mjere koje će pomoći zaista svim stanovnicima u svim našim naseljima, nastavak komunalnih aktivnosti i pojačano poticanje novih ulaganja u Kutinu, te stvaranje novih radnih mjesta za mlade Kutinčane.” – ističe, među ostalim J. Molnar u priopćenju najavivši kako u planu ima ukidanje prireza te gradnju doma za starije i nemoćne u Kutini.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti