Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 08. ožujka

Najave za ponedjeljak, 08. ožujka

PETRINJA, SISAK – Povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena predsjednik Republike Zoran Milanović posjetit će u ponedjeljak, 8. ožujka 2021. godine, Metalurški fakultet u Sisku gdje će održati radni sastanak s dekanicom, prodekanicama te studenticama i studentima Fakulteta, te potom i Učiteljski fakultet Odsjek u Petrinji gdje će razgovarati s dekanom, prodekanom i nastavnicama Odsjeka i obići potresom uništene zgrade Fakulteta. Jedna od tema sastanaka bit će uloga žena u znanosti i visokoškolskom obrazovanju. Tijekom boravka u Petrinji, predsjednik Milanović obići će i potresom pogođeno središte grada.

SISAK
10:30 – Predsjednik Republike održat će sastanak s predstavnicima uprave i studentima Metalurškog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Aleja narodnih heroja 3).

PETRINJA
11:45 – Predsjednik Republike obići će potresom uništene zgrade Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Odsjek u Petrinji (Trg Matice Hrvatske 12)

TOPUSKO – U ponedjeljak i utorak, 8. i 9. ožujka 2021. godine mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bit će prisutni na području Općine Topusko.

Ponedjeljak
u ponedjeljak 8.ožujka od 9 i 30 do 17 sati oba mobilna ureda bit će raspoređena u samom Topuskom, kod nogometnog igrališta.

GLINA – Podjela licitarskih srca, razgovor s djevojkama i ženama, kao i izražavanje potpore u borbi protiv nejednakosti i diskriminacije Nezavisne liste mladih Gline na čelu s nezavisnim vijećnikom u gradskom vijeću mr. Radomirom Lončarevićem će biti u ponedjeljak, 08. ožujka na Međunarodni dan žena Od 09:00 do 12:00 sati u Glini.

Komentirajte