Naslovnica Vijesti SMŽ Marin Piletić ide u borbu za novi mandat na čelu Novske

Marin Piletić ide u borbu za novi mandat na čelu Novske

“Vjerujemo da većina naših sugrađana prepoznaje naše napore i sudjeluju s nama u njima. Mi ne želimo biti jedni, a ovi koji gledaju drugi, nego upravo želimo da u zajedništvu, s našim sugrađanima, poljoprivrednicima, obrtnicima, s gospodarstvenicima, s našim mladima, gradimo još bolju Novsku. Želimo da s Razvojnom agencijom kreiramo projekte koji će biti primjer kako Hrvatska, Novska i čitava Sisačko moslavačka županija može ići u korak budućnosti” istaknuo je Marin Piletić, u prigodu objave kandidature za gradonačelnika Grada Novske za mandat 2021. do 2025. godine.

Marin Piletić biti će zajednički kandidat HDZ-a Novska i HSS-Novska za gradonačelnika.

Prema riječima Siniše Kesića, predsjednika HSS-a Novska i kandidata za zamjenika
gradonačelnika, jednoglasnu odluku o koaliciji HSS-a i HDZ-a Novska donijeli su na zadnjoj sjednici stranke. Istaknuo je da su „građani prepoznali dosadašnji rad njihove koalicije, te da će programi i projekti koje su pripremili za slijedeće razdoblje 2021. do 2025., biti dostatni da ponovno dobiju povjerenje građana“.

Kandidature za predstojeće lokalne izbore,  program za naredno četverogodišnje razdoblje
„Novska u koju vjerujemo“, objavili su ispred Dječjeg vrtića „Stribor“, na prostoru gdje su
prije četiri godine krenuli u zajedničku kampanju i realizaciju programa „Novska na 1.
mjestu“, kada je na tom mjestu bila livada i vrtovi, a danas stoji jedan od najljepših vrtića.

Objavom kandidature započinju predizbornu kampanju i predstavljanja novih projekata.

O  programu „Novska u koju vjerujemo“, Marin Piletić, kandidat za gradonačelnika Grada
Novske, ističe kao program koji sadrži pet osnovnih specifičnih ciljeva, kojima se Novsku želi učiniti prepoznatljivom, za mlade ljude, mlade obitelji, građane starije životne dobi. Na pitanje, kako će Novska izgledati 2025. godine, naglasio je, „Novska će 2025. godine
definitivno biti središte gaming industrije, ne samo Hrvatske već i šire. Biti će grada s novim tvrtkama u Poduzetničkoj zoni. Novska će biti Grad poželjan za život“.

Komentirajte