Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 18. veljače

Najave za četvrtak, 18. veljače

SISAK – Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček obići će u četvrtak, 18. veljače 2021. u 11 sati proizvodni pogon tvrtke „Ćubela sistemi“ u Ulici Braća Bobetko 2 u Capragu u pratnji vlasnika tvrtke Tomislava Ćubele.

Stari proizvodni pogon ove tvrtke uništen je u potresu te je tvrtka preseljena u halu na navedenoj adresi u Capragu koja se proteklih mjesec dana uređivala kako bi se što prije moglo nastaviti poslovanje u ovoj tvrtki koja djeluje 13 godina, zapošljava 12 radnika, a bave se izradom i ugradnjom PVC stolarije.

SISAK – Sisački biskup Vlado Košić susret će se u četvrtak, 18. veljače, u 11 sati u Velikom Kaptolu u Sisku s državnim tajnikom za vjerske i međunarodne odnose Ureda predsjednika Vlade Mađarske gosp. Miklósom Soltészom te biskupom Reformirane kalvinske Crkve Péterom Szennom. Povod ovog susreta bit će predaja novčane donacije Mađarske reformirane kalvinske Crkve Caritasu Sisačke biskupije za potrebe žrtava razornog potresa. Tom prigodom biskup i gosti da će i izjavu za medije.

U izaslanstvu gostiju iz Mađarske bit će i Nj.E. dr. Csaba Demcsák, veleposlanik Mađarske u RH, dr. Pál András Téglásy, savjetnik za politička pitanja, gosp. István Péter Kalmár, savjetnik, gosp. Ivan Gugan, predsjednik Hrvatske državne samouprave u Mađarskoj, gđa Noémi Balczó te i gosp. Tamás Bakó savjetnik i voditelj Ureda za ekonomske odnose Veleposlanstva Mađarske u RH.

Komentirajte