5 C
Sisak
Subota, 29 siječnja, 2022

Produžene prijave za koordinatora volontera Star film festa

- Marketing-spot_imgspot_img

Želiš biti koordinator volontera na međunarodnom filmskom festivalu u Sisku? Imaš između 18 i 30 godina? Uz to želiš početi sakupljati iskustvo u radu s ljudima ili se okušati u nečemu drugačijem?

Javi nam se i postani dio tima koji uspješno privlači publiku i natjecatelje iz cijeloga svijeta. Produžili smo prijave jer nas je omeo potres. Ipak nastavljamo s pripremom 8. izdanja zvjezdanog festivala i možda tražimo baš tebe.

U potrazi smo za komunikativnom, radišnom osobom koja će biti zadužena za naš tim volontera. Cijenimo predanost i organiziranost, a s našom ekipom zabave i smijeha nikada ne nedostaje.

Produžili smo prijave, a vremena imaš do 1. travnja 2021.

U nastavku pročitaj detalje o natječaju. Veselimo se tvojoj prijavi!

JAVNI NATJEČAJ ZA KOORDINATORA VOLONTERA

U svrhu koordinacije volontera na Star Film Festu na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani (m/ž) koji ispunjavaju uvjete:

– dob od navršenih 18 godina do navršenih 30 godina
– izražene organizacijske i komunikacijske vještine

Natječaj nema posebnih uvjeta koji zahtijevaju poznavanje određenih stručnih vještina. Na javni natječaj mogu se javiti osobe oba spola.
Kandidati su u prijavi dužni navesti:

– osobne podatke (ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona odnosno mobitela, e-mail adresa)
Kandidati su u prijavi dužni priložiti:
– životopis
– motivacijsko pismo

Prijave na natječaj se mogu podnijeti od 21. prosinca 2020. godine do 1. travnja 2021. godine. Prijave koje će biti dostavljene nakon 12:00 sati 1.travnja 2021. godine neće biti razmatrane.

Prijave se podnose putem e-maila na adresu production@sfilmfest.com uz obaveznu naznaku i naslov e-mail poruke „Natječaj za koordinatora volontera SFF“.

Nepotpune prijave neće biti razmotrene, a kandidati koju su ušli u uži izbor će biti pravodobno obaviješteni o prolasku. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti