Naslovnica Crna kronika U protekla 24 sata četiri osobe kršile mjeru samoizolacije

U protekla 24 sata četiri osobe kršile mjeru samoizolacije

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke četiri osobe su kršile mjeru samoizolacije.

U utorak, 26. siječnja u jutarnjim satima, 48-godišnji hrvatski državljanin je pristupio u zgradu upravnih poslova Policijske uprave sisačko-moslavačke, dok je 73-godišnji hrvatski državljanin pristupio u prostorije Policijske postaje Gvozd, iako im je određena mjera samoizolacije.

Istoga dana oko podneva, na izlazu iz Republike Hrvatske na graničnom prijelazu Jasenovac pristupio je bosanskohercegovački državljanin za kojeg je utvrđeno da nije tranzitirao kroz Republiku Hrvatsku, niti je posjedovao negativan PSR test, već je kratkotrajno boravio na području Republike Hrvatske.

Noćas, 27. siječnja oko jedan sat iza ponoći, u Ulici kneza Ljudevita Posavskog u Kutini, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo kutinskih registracija kojim je upravljao 26-godišnjak s područja Novske iako mu je određena mjera samoizolacije.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prema kojemu je predviđena novčana kazna u iznosu od osam do 15 tisuća kuna, izdan im je prekršajni nalog.

Komentirajte