28.2 C
Sisak
Nedjelja, 26 rujna, 2021

Požari u Sisku, M. Vesi i Glini

- Marketing-spot_imgspot_img

U petak, 20. studenoga oko 20 sati, u mjestu Strelečko, općina Martinska Ves, došlo je do požara drvene šupe vlasništvo 88-godišnjaka. Do požara je došlo kada je 88-godišnjak čisteći peć bacio pepel na pod drvene šupe te je uslijed djelovanja vatre došlo do zapaljenja drvene konstrukcije koja je u potpunosti izgorjela. Požar su ugasili vatrogasci JVP Sisak. Materijalnu štetu vlasnik procjenjuje na oko 1000 kuna.

U subotu, 21. studenoga, oko 21 sat, na glinskom području u mjestu Prijeko, došlo je do požara kuće vlasništvo 77-godišnjakinje. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed djelovanja toplinske energije otvorenog plamena koji se proširio sa prostora ispod nadstrešnice na krovište i unutarnje prostorije. Požar su ugasili vatrogasci DVD Glina. Materijalnu štetu vlasnica procjenjuje na oko 100.000 kuna, a policija će o ovom požaru Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće.

U nedjelju, 22. studenoga, oko 2 sata iza ponoći, u Savskoj ulici u Sisku došlo je do požara krovišta kotlovnice 66-godišnje vlasnice. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed djelovanja toplinske energije kojom prilikom je izgorio cijeli krov objekta te se požar proširio i zahvatio vanjske dijelove drvenih rogova koji su djelomično nagorjeli. Požar su ugasili vatrogasci JVP Sisak. Materijalnu štetu vlasnica procjenjuje na oko 30.000 kuna, a policija će o ovom požaru Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti