Naslovnica Vijesti Sisak Smotra sisačke zimske službe za sezonu 2020./2021.

Smotra sisačke zimske službe za sezonu 2020./2021.

Sisački je Komunalac u ponedjeljak postrojio sva vozila zimske službe za sezonu 2020./2021., te je izvršena smotra vozila od strane PU Sisačko-moslavačke i predstavnika Grada Siska. Pregledana je tehnička ispravnost i opremljenost svih vozila i mehanizacije u skladu s uvjetima propisanim za sudjelovanje u radu zimske službe.

Sisački Komunalac u svojoj nadležnosti imastaze i nogostupe, te oko 300 kilometara nerazvrstanih cesta razvrstanih u tri prioritetne skupine.

Trenutno se na zalihama nalazi 62 t soli, 150 kg plantabona te oko 144 t kamenog agregata. Ugovorene su i znatno veće količine koje će se naručivati po potrebi, ovisno o vremenskim uvjetima.

Cestovni promet održavat će 15 vozila koja su opremljena potrebnim priključcima tipa snježni plug, posipač, četka za rad u zimskoj službi kako bi što uspješnije i u što kraćem vremenskom roku otklonili sve probleme na svim prometnim površinama.

Uz pokrivenost od 24h na svim vozilima i strojevima na raspolaganju stoje i djelatnici/djelatnice za ručno čišćenje i uklanjanje snijega i leda s prometnica.

Komentirajte