Naslovnica Vijesti SMŽ Župan Žinić predstavio kandidaturu za još jedan mandat na čelu županijskog HDZ-a

Župan Žinić predstavio kandidaturu za još jedan mandat na čelu županijskog HDZ-a

Predsjednik Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić je predstavio sebe kao kandidata za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Sisačko-moslavačke županije, svoj tim za potpredsjednike i svoj izborni program u povodu održavanja unutarstranačkih izbora za predsjednika i potpredsjednike Županijske organizacije HDZ-a Sisačko-moslavačke županije.

„Prije četiri godine, ponovo sam izabran za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Sisačko-moslavačke županije i postavio 4 glavna cilja: stvoriti zajedništvo unutar stranke, modernizirati stranku, vratiti povjerenja naših birača i najvažniji cilj je bio ponovni dolazak HDZ-a na čelo Sisačko-moslavačke županije i većine gradova i općina. Sve ove ciljeve smo ostvarili i stvorili najjaču stranku u ovoj županiji, stvorili smo stabilnost i zajedništvo. Ciljevi mene i mog tima za iduće četiri godine su:jačanje stranke; a to pretpostavlja da moramo raditi na prepoznatljivosti Hrvatske demokratske zajednice, jačanju utjecaja Županijske organizacije za još veći angažman naših članova na državnoj razini naše stranke, učlanjivanju novih i mladih članova, aktivnije uključivanje predsjednika Temeljnih organizacija u rad stranke te poticanje svakog člana na veći angažman. Modernizacija stranke; gdje ćemo raditi na unošenju pozitivnih vrijednosti, temeljene na ljudskim kvalitetama i vrlinama. Više ćemo raditi i na učlanjivanju mladih ljudi, ali i još više uključiti žene u aktivno vođenje stranke. Pobjeda na lokalnim i regionalnim izborima; gdje trebamo zadržati pozicije u većini gradova i općina“, rekao je Ivo Žinić.

Predsjednik Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić, predstavio je svoj Izborni program, kao i kandidate za potpredsjednike Županijske organizacije; Roman Rosavec, Marin Piletić, Mihael Jurić. U svom izbornom programu naglasio je kako HDZ SMŽ treba ostati najjača politička snaga u županiji i kao takva biti prepoznatljiva i prihvatljiva većini žitelja.

 

Komentirajte