Naslovnica Vijesti Sisak Lijepe vijesti za dječji odjel sisačke bolnice

Lijepe vijesti za dječji odjel sisačke bolnice

CIOS grupacija se odazvala na poziv Udruge Društvo naša djeca Sisak vezano uz potrebe za Dječji odjel Opće bolnice dr. Ivo Pedišić Sisak. Donacija u naravi medicinske opreme biti će uručena tijekom ovog mjeseca.

“Ovom prilikom zahvaljujemo CIOS-u i svima koji su uključeni na ovoj vrijednoj donaciji za djecu Sisačko-moslavačke županije obzirom  je naša Opća bolnica jedina u županiji koja pruža liječenje za djecu i mlade.” – poručuju iz Društva naša djeca Sisak.

Udruga DND Sisak od 1999. sudjeluje u akciji “Za osmijeh djeteta” u bolnici uz suradnju sa Općom bolnicom u Sisku, ali su ostvarili suradnju i s drugim bolnicama u Hrvatskoj.

“Nastojimo kroz naše aktivnosti poboljšati uvjete djece u bolnici kroz prikupljanje donacija, potragom za donatorima koji u naravi prema potrebama pomažu opremanju odjela, ali isto tako jedna od najvažnijih aktivnosti edukacije za zdravstveno osoblje prema potrebi i susreti s malim pacijentima na Dječjem odjelu u OB Sisku. 2005.g. dječji odjeli i pododjeli u sisačkoj bolnici su bili jedni od prvih koji su ostvarili naslov Bolnica – prijatelj djece (treći u Hrvatskoj). Pomagati i dalje treba kroz aktivnosti i pomoć kroz donacije. Unatoč COVID-19 ipak smo nastojali naše aktivnosti usmjeriti i bolesnoj djeci u bolnici.” – ističe prof. Renata Fridrih, predsjednica DND Sisak.

Komentirajte