Naslovnica Najave Najave za srijedu, 21. listopada

Najave za srijedu, 21. listopada

BAĆIN  – Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovat će na komemoraciji za nevine civilne žrtve u Baćinu, u srijedu, 21. listopada 2020. godine, u 10.00 sati (ispred Društvenog doma). Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved. Po završetku komemoracije, u 11.00 sati, predsjednik Vlade obići će Spomen sobu
Domovinskog rata. Predsjednik Vlade Plenković sudjelovat će na svetoj misi u crkvi Presvetog Trojstva u Hrvatskoj Dubici u 11.30 sati.

BAĆIN – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u srijedu, 21. listopada 2020. godine, s početkom u 10 sati u Hrvatskoj Dubici kod Spomen obilježja u Baćinu nazočiti programu obilježavanja godišnjice stradanja nevinih civila.

PETRINJA – Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje, , 21. listopada 2020. godine, u 10 sati u Maloj vijećnici Grada Petrinje, organizira prijam za Petrinjca Vjekoslava Pavlovića, koji je nagrađen Velikom nagradom sigurnosti za hrabar čin a koju dodjeljuje Hrvatska udruga menadžera sigurnosti. Naime, 19.kolovoza na mostu Mladosti u Zagrebu iznenada je planulo osobno vozilo. Na prepunom mostu u vremenu poslijepodnevne prometne „špice“, Vjekoslav je priskočio u pomoć te ugasio požar i prije dolaska vatrogasaca.

PETRINJA – Gradonačelnik Darinko Dumbović će u srijedu, 21. listopada, u 10:30 sati na Trgu hrvatskih branitelja u Petrinji obići OPG – ove koji prodaju svoje proizvode u montažnim kućicama u sklopu manifestacije „Lokalna hrana na lokalnom stolu 2020. godine“. Svrha održavanja manifestacije „Lokalna hrana na lokalnom stolu“ je pomoći poljoprivrednim proizvođačima s područja Petrinje uslijed krize COVID-a 19, stvaranjem povoljnijih poslovnih uvjeta za plasman proizvoda na tržištu.

Komentirajte