Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 15. listopada

Najave za četvrtak, 15. listopada

SISAK – 4. elektronska sjednicu Gospodarskog vijeća HGK – Županijske komore Sisak će se održati u četvrtak, 15. listopada 2020. godine u 10,00 sati.

Na sjednici će se raspravljati o stanju gospodarstva Sisačko-moslavačke županije u prvih šest mjeseci ove godine. Na dnevnom redu je i prijedlog Odluke o dodjeli Posebnog priznanja za doprinos razvitku gospodarstva i komorskog sustava na području Sisačko-moslavačke županije, koje se dodjeljuje povodom obilježavanja 150 godina djelovanja Trgovačko-obrtničke komore na području županije, kao i prijedlog Odluke o dodjeli zlatnih plaketa trgovačkim društvima s područja županije za zasluge u razvitku gospodarstva u prošloj godini.

SISAK – Službena prezentacija projekta “Solarno drvo” , zajedničkog projekta Tehničke škole Sisak i kompanije INA – industrija nafte d.d. bit će u četvrtak, 15.10.2020 u 10.00 sati, na benzinskoj postaji INA, Zagrebačka b.b.

SISAK – Stožer civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije će, u
četvrtak, 15. listopada 2020. godine u 13:15 sati u prostoru ispred Hotela Panonija (Ul. I.K. Sakcinskog 21, Sisak) održati konferenciju za medije na temu stanja s epidemijom COVID-19 na području Sisačko-moslavačke županije.

SISAK – Četvrtak, 15.10.2020. godine Dom kulture Sisak postat će središte smijeha i pozitivne energije koji svima kronično nedostaju, a sve radi predstave koja je savršeno osvježenje za ove ne toliko smiješne dane “Kraljevstvo moje (za početnike)” Ludens teatra i Teatra Exit. Predstava počinje u 20 sati.

VELIKA GORICA – LAG Zrinska gora – Turopolje organizira radionicu za sve proizvođače voća i povrća te one koji to žele postati pod nazivom “Udruživanjem do jačanja kapaciteta poljoprivrednih proizvođača”.

Radionicu organiziraju u sklopu provedbe međuteritorijalnog projekta suradnje iz tipa operacije 19.3.2. Programa ruralnog razvoja RH.

Cilj Projekta je: jačanje kapaciteta i konkurentnosti poljoprivrednih proizvođača u sektoru voćarstva i povrtlarstva kroz razmjenu znanja i iskustava, opremanje te promociju poljoprivrednih proizvoda u cilju povećanja samoodrživosti poljoprivrednih gospodarstava i malih gospodarstvenika na ruralnim područjima te poticanju njihovog udruživanja.

LAG Zrinska gora – Turopolje u provedbi ove aktivnosti ima ulogu edukacije proizvođača i informiranje, tehnička pomoć proizvođačima pri osnivanju pravnog oblika udruženja.

MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE:

ČETVRTAK 15.10.2020. U 17 SATI

VEGORA, Trg kralja Tomislava 16, Velika Gorica

Predavač je prof. Mario Njavro s Agronomskog fakulteta u Zagrebu.

Radionica je besplatna, a očekivano vrijeme trajanja radionice je sat vremena.

Komentirajte