Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 1. listopada

Najave za četvrtak, 1. listopada

SMŽ – U četvrtak, 1. listopada, na cijelom području Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor nepropisne uporabe mobitela u prometu.

SISAK – Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o. organizira javnu prezentaciju o zbrinjavanju otpadnog jestivog ulja i masti. Prezentacija, kojoj će prisustvovati gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i direktorica GOS-a Katarina Luketić, održat će se u četvrtak, 1. listopada 2020. godine s početkom u 10 sati na Gradskoj tržnici Sisak (na glavnom ulazu).

SISAK – Svećenički dan Sisačke biskupije održat će se u četvrtak, 1. listopada u 10 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu. Predavanje na temu „Psihologija starenja i duhovna pomoć“ održat će dr. sc. Mijo Nikić, DI.

PETRINJA – Svečana dodjela Ugovora za 20 dugotrajno nezaposlenih žena u projektu “Novim vještinama za bolju zajednicu” održati će se 1. listopada (četvrtak) u POU Hrvatski dom Petrinja u 11.00 u prostoru Male dvorane.

Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije odobrena su novčana sredstva Europskog socijalnog fonda-Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. kroz poziv za dostavu projektnih prijedloga – „Zaželi – Program zapošljavanja žena – faza II“ za projekt pod nazivom „Novim vještinama za bolju zajednicu“. Odobrena novčana sredstva obuhvaćaju 18 mjeseci provedbe projekta. Ovim projektom osigurali su održivost i nastavak projektnih aktivnosti iz Zaželi faza I.

PETRINJA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u četvrtak, 1. listopada 2020. godine, s početkom u 15 sati u mjestu Mala Gorica obići cestu na kojoj su počeli radovi.

Komentirajte