Naslovnica Najave Najave za utorak, 29. rujna

Najave za utorak, 29. rujna

SISAK – Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček pridružit će se prvoj ovogodišnjoj akciji u sklopu projekta Lajkam Sisak u utorak, 29. rujna 2020. godine s početkom u 11 sati u Osnovnoj školi Braća Ribar. Tijekom slijedeća dva tjedna u dvorištima četiri sisačke osnovne škole, postavit će se mala odmorišta nastala zajedničkim kreativnim snagama Komunalca Sisak i učenika osnovnih škola Braća Ribar, Viktorovac, 22. lipnja i Ivana Kukuljevića. Organizatori akcije su Radio Sisak u suradnji s Gradom Siskom.

Podsjećamo kako projekt Lajkam Sisak od 2014. godine kontinuirano promovira kvalitetu života u Sisku, s naglaskom djelovanja prema djeci i mladima. Do sada je provedeno pedesetak akcija uređenja dječjih igrališta i školskih dvorišta, manifestacija i natjecanja te je uručeno nekoliko donacija osnovnim školama s ciljem unapređenja kvalitete odgoja i obrazovanja na području grada Siska.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u torak, 29. rujna 2020. godine, s početkom u 11 sati ispred glavnog ulaza Doma zdravlja Sisak (Ulica kralja Tomislava 1) nazočiti obilježavanju završetka projekta „Energetska obnova zgrade Doma zdravlja Sisak“

PETRINJA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u utorak, 29. rujna 2020. godine, s početkom u 19 sati u Maloj dvorani Hrvatskog doma u Petrinji (Ulica Matije Gupca 2) nazočiti predstavljanju knjiga Michaela Palaicha „Za Hrvatsku moje bake“ i Ante Belje „Uz 75. obljetnicu bleiburške tragedije 1945.–2020“.

Komentirajte