Naslovnica Vijesti Sisak Ivana Cindrić: Moj Facebook je hakiran, nisam autorica vulgarnog komentara

Ivana Cindrić: Moj Facebook je hakiran, nisam autorica vulgarnog komentara

Na jednoj facebook grupi pojavio se screenshot komentara u kojem se prostački i ispod svake razine vrijeđa ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda, a prema screenshotu komentar je ostavila predsjednica sisačkog Gradskog vijeća Ivana Krčelić Cindrić prije tjedan dana, i to na tekst o ministru Medvedu objavljen na facebook stranici Telegrama.

Provjerom smo utvrdili kako je komentar autentičan i uistinu objavljen s profila Ivane Krčelić Cindrić.

Stoga smo je zamolili za komentar, u kojem ona tvrdi da nije autorica tog komentara te da joj je Facebook profil hakiran. Profil je nakon toga deaktivirala.

“Obraćam se ovim putem zainteresiranoj javnosti kako bi ih obavijestila da je moj Facebook profil hakiran, te sam ga ja samim time deaktivirala.
Naime, moj profil upotrebljen je kako bi se diskreditiralo mene kao osobu, ali i javnu ličnost. Oni koji me poznaju, u privatnom i javnom životu, znaju da ja na ovako priprost i vulgaran način ne komuniciram s ljudima, ma što o njima mislila.
U ovom konkretnom slučaju imputira mi se vrijeđanje ministra branitelja Medveda, kojeg ja poštujem i kao branitelja i generala Hrvatske vojske.
Za koje političke igre je upotrebljeno moje ime ne znam, ali znam da ću zaštitu sebe i svoje obitelji morati zatražiti od policije. ” – stoji u odgovoru kojeg smo dobili od predsjednice sisačkog Gradskog vijeća Ivane Cindrić.

Komentirajte