Naslovnica Vijesti Kultura 1. STAR GARDENS

1. STAR GARDENS

Uskoro će se održati prvi Star Gardens pa s veseljem objavljujemo program i lokaciju za 14. kolovoza 2020. Mjesto održavanja je dvorište Gradskog muzeja Sisak a adresa na kojoj Vas očekujemo je Ulica Kralja Tomislava 10 u Sisku s početkom u 21:00 sat. 

 

Program koji smo Vam pripremili je kratak i sladak. Najprije ćete moći premijerno pogledati film člana Kino Kluba Sisak, Luke Tomaševića “A Bizarre Purple”. Zatim Vas očekuje izvrsni “A gis” autora Thiaga Carvalhaesa iz Brazila koji je na prošlogodišnjem Star Film Festu osvojio nagradu za najbolji dokumentarni film. Za kraj će se na platnu Star Gardensa odigrati “The Angry Anonymous Meeting” francuskog autora Jana Caplina, nagrađen za najbolju montažu na 6. Star Film Festu. Osim kvalitetnog filma, Star Gardens ponudit će Vam i ugodnu atmosferu, opušteno ozračje i dobru muzika. Čaroliju gledanja filma na otvorenom, pod zvjezdanim nebom i još mnogo toga pronađite u dvorištu Gradskog muzeja Sisak.  

 

Na Star Gardens lokacijama moći ćete nabaviti i svoje Startas tenisice, nastale u suradnji Star Film Festa s Borovom. Uz Startasice u kojima je korak do zvijezda lak, nudimo Vam i ostale promotivne materijale koje ćete moći sačuvati kao uspomenu na predivne zvjezdane noći ispunjene filmom. Za sudjelovanje u nagradnoj igri objavite fotografiju na kojoj uživate u filmskom okruženju, bile to kokice, Vaš omiljeni film na platnu ispred Vas ili prizor koji asocira na uživanje u filmu. Fotografiju objavite na svom Facebook ili Instagram profilu, profil postavite na javnu opciju i označite službene stranice Star Film Festa uz naš hashtag #StarGardens. Neka promotivni paket osvoji najbolja fotka!  Ako biste željeli kupiti naše Startasice ili ostale promotivne materijale, majice ili torbice, kontaktirajte nas na mail: marketing@sfilmfest.com i zablistajte na ovogodišnjem Star Gardensu i Star Film Festu.

 

Kako biste što sigurnije uživali u filmu te si olakšali ulazak na događaj molimo Vas da ispunite obrazac. Svi zainteresirani ljubitelji filma trebali bi ispuniti ovaj obrazac kako ne bi došlo do prevelikog stvaranja gužve na ulazu te kako bi što lakše zakoračili u čarobno dvorište Gradskog muzeja Sisak. Zbog preporučenih mjera sigurnosti po preporuci epidemioloških službi lokacija će biti opremljena za što bezbrižnije praćenje projekcija bez bojazni. 

 

Ispunite svoje ljetne večeri i dozvolite da Vas povedemo u neku drugu, filmsku dimenziju, gdje brige nestaju a nastupa čarolija – Star Gardens!

Komentirajte