Naslovnica Najave Najave za petak, 31. srpnja

Najave za petak, 31. srpnja

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u petak, 31. srpnja 2020. godine, s početkom u 11 sati u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku (Stjepana i Antuna Radića 36) nazočiti završnoj konferenciji projekta „Opremanje ordinacija primarne zdravstvene zaštite na području
Sisačko-moslavačke županije“. Kroz projekt, vrijedan ukupno gotovo 15 milijuna kuna, od čega je nešto više od 12 milijuna kuna bespovratnih sredstava EU, a ostatak su sredstva Sisačko-moslavačke županije, opremljeno je 118 timova primarne zdravstvene zaštite i izvedeni su infrastrukturni radovi na objektima triju domova zdravlja (u Sisku, Kutini i Petrinji).

NOVSKA – Društvo hrvatskih književnika, Ogranak Sisačko-moslavačke županije, pokreće književnu tribinu ”Književni tabure”. Tribina će se održavati jednom mjesečno u Novskoj, u prostorijama DHK i Centra za mlade (Ul. Tina Ujevića 2).

Gost prvog izdanja koje će se održati u Novskoj, Ul. Tina Ujevića 2 (DHK, Centar za mlade) u petak, 31. srpnja od 18 sati, je sisački pisac i humorist Denis Vidović. Predstavit će se ulomcima iz svoje prve dvije samostalne knjige ”Podilaženje lijenosti” (knjiga aforizama 2018.) i ”Normalni ljudi” (roman, 2019.).

Komentirajte