Naslovnica Sport Odlični uspjeh SKOI “CENTAR” iz Siska na prvenstvu RH u streljaštvu za...

Odlični uspjeh SKOI “CENTAR” iz Siska na prvenstvu RH u streljaštvu za osobe s invaliditetom

Završeno je državno prvenstvo u streljaštvu za osobe s invaliditetom.

SKOI “CENTAR” iz Siska, imao je sedam natjecatelja koji su gađali 16 mečeva u različitim disciplinama. Osvojenoj je 12 medalja od čega 5 zlatnih 🥇, 5 srebrnih 🥈 i 2 brončane 🥉.

Katarina Knežić, djevojka koja ima brdo dijagnoza, državna rekorderka u gađaju serijskom puškom, osvojila je 🥇u svojoj disciplini i 🥉u disciplini R-4 kategorija SH-2.

Stjepan Sviben, RVI, poznati kutinski pištoljaš i kolega trener, osvojio je 🥇na MK pištolju slobodnog izbora 50 metara i 🥇na zračnom pištolju 10 metara.

Marijan Škledar, dvostruki amputirac, RVI 100% osvojio je 🥇u disciplini serijska puška, 🥈u disciplini R-4 kategorija SH-2 i 🥈u disciplini R-5.

Drago Števinović, u kolicima gotovo pola života osvojio je 🥉u disciplini MK pištolj 25 metara brza paljba u kategoriji SH-1.
Siniša Lovrenović, RVI osvojio je 🥈u disciplini serijska puška kategorija SH-0.

Tihomir Ilijević, RVI osvojio je 🥇u disciplini serijska puška, 🥈u disciplini pištolj slobodnog izbora 50 m i 🥈u disciplini zračni pištolj 10 m sve u kategoriji SH-0.

Po završetku prvenstva, održan je 2. KUP HSSOI-a na kojem su nastupila dva natjecatelja našeg kluba. Po pravilima najboljih 8 rezultata sa državnog ulaze u KUP. Gađalo se zračnim pištoljem a nastupili su Sviben i Ilijević. Sviben je fantastičnim gađanjem osvojio prvo mjesto, dok je Ilijević završio na četvrtom mjestu.

Komentirajte