Naslovnica Vijesti Sisak Caritas Sisačke biskupije traži volontere

Caritas Sisačke biskupije traži volontere

Cartitas Sisačke biskupije traži volontere za rad na projektu “Ljubav na djelu”.

Volonterski posao uključuje:
Rad na provedbi projekta „Ljubav na djelu“ što uključuje posjet starim i nemoćnim osobama u nepovoljnom položaju, kratko druženje i animacija, dva puta tjedno po sat i pol!
Družit ćemo se sa starijim i nemoćnim osoba te osobama u nepovoljnom položaju s područja Grada Siska kako bi pridonijeli povećanju socijalne uključenosti upravo te ranjive skupine našeg društva te i na taj način povećali razinu kvalitete njihova života

Volontiranjem stječete iskustvo rada na provedbi projekata te razvijate komunikacijske i organizacijske vještine, rad s ljudima i timski rad !

Sve to su vještine koje će budući poslodavci tražiti od vas.

Trajanje volonterskog angažmana: Kolovoz 2020. – Siječanj 2021.

Predviđen broj radnih sati: 3 sata tjedno ili po dogovoru

Raspored radnih sati: po dogovoru i u skladu sa vašim mogućnostima i slobodnim vremenom.

Nudimo rad u ugodnoj radnoj atmosferi, mogućnost stjecanja radnog iskustva na provedbi projekata uz poseban osjećaj pomaganja potrebitima, mogućnost rada od kuće, potvrdu o volotiranju, kompetencije stečene volontiranjem, priznanje za voloterski rad, dnevno topli obrok.

Prijavni obrazac možete ispuniti na www.caritassisak.hr, poslati poruku na e-mail: projekti@caritassisak.hr ili možete osobno doći u Caritas Sisačke biskupije na adresu Trg Vere Grozaj bb, 44000 Sisak i ispuniti prijavnicu!

Dodatne informacije o volonterskom programu možete dobiti na mob. br.: 099 436 2588.

Komentirajte