Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 2. srpnja

Najave za četvrtak, 2. srpnja

SISAK – Konferencija za medije će se u organizaciji Siscia jazz cluba održati u prostoru kluba u četvrtak, 02. srpnja 2020.g s početkom u 11 sati. Tema konferencije je program predstojećeg Siscia open jazz & blues festivala što će se odvijati od 13. do 18. srpnja 2020.g. Uz umjetničkog voditelja festivala, Damira Kukuruzovića, na konferenciji će govoriti gradonačelnica grada
Siska, gđa. Kristina Ikić Baniček, direktor INA Rafinerije nafte Sisak, gdin. Damir Butković, a s prve linije bojišnice protiv koronavirusa stiže poznati hrvatski infektolog i trubač dr. Bruno Baršić koji će sa svojim jazz orkestrom The Greenhill Boys nastupiti na završnici festivala. Konferenciju će uživo prenositi Radio Sisak.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u četvrtak, 2. srpnja 2020. godine, s početkom u 12 sati i 30 minuta u prostoru tvrtke Destinacijski menadžment Zrin d. o. o. za usluge i turistička agencija u Sisku (Rimska 11) uručiti nagrade najuspješnijim sudionicima natječaja za izradu video-igre šah.

SISAK – U četvrtak, 2. srpnja 2020. godine u 15 sati započet će program otvorenja atletske staze na Gradskom stadionu u Sisku. O projektu rekonstrukcije atletske staze izjavu za medije dat će gradonačelnica Kristina Ikić Baniček u četvrtak, 2. srpnja 2020. godine u 13 sati na Gradskom stadionu u Sisku.
Vrijednost projekta je 3,5 milijuna kuna od čega je sufinanciranje Središnjeg državnog ureda za šport 630.000,00 kuna. Izvođač radova je Arhos iz Rijeke, a stručni nadzor provodila je tvrtka Hidro-A iz Zagreba. Staza ima 6 traka za trčanje, bacalište za kuglu, skakalište za vis, zaletište za koplje, zaletište za troskok i skok u dalj, bacalište za disk/kladivo i zaletište sa doskočištem za motku.

KUTINA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec će u četvrtak, 2. srpnja 2020. godine, s početkom u 19 sati u restoranu „Kod Mate“ u Kutini nazočiti Redovnoj izbornoj sjednici Skupštine Nogometnog središta Kutina.

PARLAMENTARNI IZBORI 2020

KUTINA, SISAK – Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro dolazi na druženje s građanima u četvrtak 2.7.2020. u Kutinu ispred Robne kuće s početkom u 11 sati, a nakon toga dolazi u Sisak, ugao Kranjčevićeve i S. i A. Radića ispred Cubana u 13 sati.

Komentirajte