Naslovnica Vijesti Sisak Samsung Roadshow 2020. u Sisku 14. i 15. lipnja

Samsung Roadshow 2020. u Sisku 14. i 15. lipnja

Na veliko oduševljenje svih obožavatelja inovacija, moderne tehnologije i pametnih rješenja, tvrtka Samsung i ove će godine diljem Lijepe naše održati jedinstveni roadshow s najnovijim proizvodima.

Nakon Zagreba, ovaj jedinstveni prodajno-savjetodavni mobilni paviljon turneju nastavlja 14. i 15. lipnja u Sisku na Korzu te 17. i 18. lipnja u Kutini.

Posjetitelji će tako moći razgledati, isprobati i kupiti najnovije Samsung proizvode po promotivnim cijenama, što je izvrsna prilika želite li sebi ili nekome od svojih najmilijih pokloniti proizvod za pamćenje.

Samsung Roadshow jedinstveni je ekosustav proizvoda koji uključuje dio inovativnog Samsung portfelja uređaja; od pametnih telefona, satova, tableta i bežičnih slušalica do malih i velikih kućanskih uređaja, televizora, surround sistema te monitora. Građani će tako moći vidjeti i isprobati neke od najnovijih Samsung uređaja – Galaxy S20 seriju, revolucionarne preklopne uređaje – Galaxy Fold i Galaxy Z Flip, nove 8K QLED i lifestyle televizore The Frame, The Sero i The Serif te kućni klimatizacijski sustav Wind-FreeTM.

„Ove godine Samsung Roadshow posjetit će čak 13 hrvatskih gradova te pojedine gradove u susjednoj nam Sloveniji i Srbiji. Veselimo se što našim korisnicima i svim zaljubljenicima u tehnologiju na ovaj način možemo približiti naše proizvode i nadamo se da se vidimo u što većem broju.“, rekao je je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Ovogodišnja turneja ovog jedinstvenog prodajno-savjetodavnog mobilnog paviljona započela je 12. lipnja atrakcijom u samom centru Zagreba, a nastavlja se 14. i 15. lipnja u Sisku te 17. i 18. lipnja u Kutini.

Komentirajte