1.4 C
Sisak
Četvrtak, 28 listopada, 2021

Zadovoljna akademija nudi 50 edukacija o osnovama digitalnog marketinga

- Marketing-spot_imgspot_img

[ad_1]

Iako je cijeli svijet stisnuo pauzu zbog pandemije novog koronavirusa, to ne znači da bismo trebali prestati s radom na sebi. Edukacije poput one koje Zadovoljna.hr omogućuje kroz svoju Zadovoljna akademiju iz godine u godinu pomažu velikom broju djevojaka i žena u razvoju svojih digitalnih vještina, stoga nas izrazito raduje što se Akademija održava i ove godine – unatoč krizi. 

Iako je već neko vrijeme u Hrvatskoj mirno (barem što se tiče koronavirusa), zbog opreza i regulativa Zadovoljna se odlučila preseliti svoj program online. Tako će četvrtu godinu zaredom Zadovoljna akademija nuditi besplatne edukacije, a ovaj puta se radi o 50 edukacija specijalizirane verzije Digitalne Garaže koja se već nekoliko godina održava u suradnji Algebre i Zadovoljne.

Od 23. lipnja do 17. srpnja tako će se paralelno održati 10 termina u trajanju od dva sata, a polaznice će moći odabrati paše li im više jutarnji ili popodnevni termin. Predavači će biti Marija Renić Marić, Algebra predavačica i marketinški ekspert Hrvatskog Telekoma, te Darko Perković, vlasnik agencije Targetad i također predavač na Algebri.

Tijekom spomenutih 10 termina obradit će se sedam tema:

  • Uvod u digitalni marketing
  • Web stranica kao temelj digitalnog marketinga
  • Korisnici web stranice i ciljna skupina
  • Uvod u SEO – optimizacija web stranica
  • Google My Business
  • Uvod u Google AdWords oglašavanje
  • Uvod u Google Analytics

Prijaviti se možete tako da do 17. lipnja napišete svoju motivacijsku poruku i pojasnite zašto biste trebali ići na edukacije i možda budete jedna od 50 sretnica, tko zna.

The post Zadovoljna akademija nudi 50 edukacija o osnovama digitalnog marketinga appeared first on Netokracija.

[ad_2]

Source link

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti