Naslovnica Iz drugih medija Netokracija Mastercard pokreće startup program Fintech Express

Mastercard pokreće startup program Fintech Express

[ad_1]

Poznata svjetska kartična kuća Mastercard najavila je danas novi program Fintech Express koji bi trebali olakšati život startupima koji se nastoje probiti na tržište. Riječ je o nizu mjera koji olakšavaju startupima suradnju sa Mastercardom i njihovim partnerima.

Program je, kažu iz Mastercarda, dizajniran za tehnološki orijentirane startupe koji žele ponuditi svoje usluge novom segmentu korisnika i svom paketu usluga dodati rješenja za plaćanje, ali i etabliranim igračima koji možda žele dodatnu vrijednost u svom poslovanju.

Iz Mastercarda ističu kako je prvi način na koji pomažu startupima pristup, odnosno mogućnost dobivanja Mastercard licence i pristup globalnoj platnoj mreži kompanije. Zatim je tu Express partnerstvo s Mastercardom i naposljetku povezivanje s Mastercard partnerima. Velika je to logistika za jedan startup, stoga nema sumnje da je ovaj program i više nego privlačan, posebice za one male tvrtke koje nastoje što je moguće bezbolnije ugraditi plaćanje u svoje aplikacije i platforme.

Fintech Express dio je programa Mastercard Accelerate, sveobuhvatne platforme koja startupima i brendovima nudi ranu podršku i pomoć, a jedna od prvih tvrtki koja je surađivala s Mastercardom u programu je Railsbank, rješenje za otvoreno bankarstvo.

The post Mastercard pokreće startup program Fintech Express appeared first on Netokracija.

[ad_2]

Source link

Komentirajte