Naslovnica Vijesti SMŽ SDP-ovac iz Lekenika uhićen zbog napada na SDP-ova saborskog zastupnika

SDP-ovac iz Lekenika uhićen zbog napada na SDP-ova saborskog zastupnika

Tomislav Mikulin (26), koji je u nedjelju poslijepodne priveden u PU Osječko-baranjsku zbog verbalnog, a potom i fizičkog napada na Domagoja Hajdukovića, saborskog zastupnika SDP-a i predsjednika ŽO SDP-a Osječko-baranjske županije, bit će u ponedjeljak dana predan pritvorskom nadzorniku, a policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kaznena djela nanošenje tjelesne ozljede i nasilja u obitelji, piše Jutarnji list.

Riječ je o tajniku lekeničkog SDP-a, vijećniku u tamošnjem Gradskom vijeću te dosadašnjem voditelju Ureda predsjednika SDP-a Davora Bernardića. No, to više nije jer ga je SDP ekspresno izbacio iz stranke. Na telefonskoj sjednici Predsjedništva donesena je odluka da se višeg stručnog suradnika, zaposlenog u Središnjici stranke Tomislava Mikulina isključi iz članstva stranke te da ga se udalji s radnog mjesta, objavio je SDP. 

Mikulin je, podsjetimo, osumnjičen da je u nedjelju poslijepodne prvo verbalno, a potom i fizički u Osijeku nasrnuo na Hajdukovića, što je potvrdila i PU osječko-baranjska. 

– U nedjelju oko 17.30 sati policija je putem telefona zaprimila prijavu 39-godišnjeg hrvatskog državljanina da ga je na ulici verbalno i fizički napala njemu poznata muška osoba. Prijavitelj je zatražio liječničku pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje su mu liječnici konstatirali da je lakše ozlijeđen. U službene prostorije policije doveden je 26-godišnji hrvatski državljanin za kojega je prijavitelj naveo da ga je verbalno i fizički napao. Kriminalističkim istraživanjem utvrdit će se sve okolnosti postojanja prekršajne i kaznene odgovornosti,” izvijestila je PU osječko-baranjska. 

Komentirajte