16.9 C
Sisak
Utorak, 19 listopada, 2021

U dvije prometne nesreće na sisačkom području troje ozlijeđenih

- Marketing-spot_imgspot_img

U subotu, 21. ožujka, oko 9 sati, na sisačkom području u mjestu Donje Komarevo, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenima.
Nesreću je izazvao 21-godišnjak iz Siska, upravljajući osobnim vozilom sisačkih registracija koji je zbog neprilagođene brzine i stanju ceste, pri izlasku iz zavoja prešao na suprotnu kolničku traku. Tom prilikom je došlo do udara u osobno vozilo sisačkih registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljala 60-godišnjakinja, dok se u vozilu nalazila 61-godišnja putnica.
Ozlijeđena vozačica i putnica su zbog zadobivenih ozljeda prevezene u sisačku bolnicu, gdje su vozačici konstatirane teške tjelesne ozljede, a putnici lakše. Sudionici ove prometne nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola.

Protiv vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

U nedjelju, 22. ožujka, oko 7.30 sati, u Ulici Mije Goričkog u Sisku, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen pješak.

Do nesreće je došlo kada je 35-godišnjak iz Siska, osobnim vozilom sisačkih registracija stražnjim djelom vozila izlazio iz dvorišta i udario u 65-godišnjeg pješaka koji se kretao nogostupom pod utjecajem alkohola od 1,23 promila.
U ovoj prometnoj nesreći pješak je zadobio teške tjelesne ozljede koje su mu okvalificirane u sisačkoj bolnici.
Vozač nije bio pod utjecajem alkohola te će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti