Naslovnica Sport Ostali sportovi Sisačkim streljačima medalje i u Čakovcu

Sisačkim streljačima medalje i u Čakovcu

Završnica lige serijskom puškom, gađala se 08 ožujka u Čakovcu.

Športski streljački klub “HVIDR-a SISAK” po prvi puta je nastupio s tri ekipe u ligi. Uz već iskusne juniorke i seniore, po prvi puta smo imali i ekipu seniorki, uglavnom novih djevojaka kojima je zadatak bio skupljanje natjecateljskog iskustva.

Najuspješnije su ponovo bile juniorke. Ekipa u sastavu Nikolina Knežić, Tea Ilijević i Mirta Ilijević nakon tri kola osvojila je 2. mjesto ekipno i dvije pojedinačne medalje. Nikolina je opet najavila dobar završetak sezone srebrnom medaljom, a Tea je osvojila broncu. Mirta je osvojila 6. mjesto.

Seniori su gađali 9 kola i osvojili uspješno 3. mjesto ekipno. Najbolji član ekipe, Dragan Krnjajić osvojio je prvo mjesto pojedinačno. Na 6. mjesto se smjestio Tihomir Ilijević , a na 8. mjesto Siniša Lovrenović.

Seniorke, zbog bolesti jedne članice, nisu imale ekipu pa su shodno pravilima izgubile sve do tada osvojene bodove. Ipak, dvije djevojke koje su nastupile, pokazale su da klub na njih u skoroj budućnosti može ozbiljno računati. Marija Klarić je pogodila izvrsnih 340 krugova, dok je Nika Vugić pogodila 332 kruga.

Djevojke su opet pokazale da ne spavaju na lovorikama osvojenih priznanja grada Siska. Priliku za novo dokazivanje će imati već iduću subotu kada je u Vinkovcima PH za juniore i juniorke standard zračnim oružjem.

Komentirajte