Naslovnica Vijesti Kultura OTKAZANO – SplickaScena u Sisak donosi svoj najpopularniji comedy show „Mi muškarci,...

OTKAZANO – SplickaScena u Sisak donosi svoj najpopularniji comedy show „Mi muškarci, vi žene“!

OTKAZANO ZBOG SITUACIJE SA KORONAVIRUSOM…

Najbolji splitski komičari, odnosno ekipa iz stand-up comedy kolektiva SplickaScena po prvi put stiže u Sisak! Nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, dolaze s tematskom stand-up predstavom “Mi muškarci, vi žene” u četvrtak 12. ožujka u Dom kulture Kristalna kocka vedrine. Da je ovo njihov najpopularniji show svjedoči i činjenica kako su za vikend povodom Dana žena u Splitu rasprodali čak tri izvedbe gdje su do suza nasmijali preko tisuću ljudi.

Tema ove stand-up predstave je jasna iz samog naziva. Svi koji budu u publici sigurno će se moći poistovjetiti s brojnim situacijama koje nastaju u odnosima između muškaraca i žena. Kakve su ih sve zgode i nezgode snašle u odnosu sa ženama u njihovima životima (u koje ubrajaju ne samo cure, već i matere, sestre, babe, strine, tetke…) i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi.

Svakako treba napomenuti kako ovaj show nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina.

Osim u živo, njihovu izvedbu možete pogledati i online kako bi ih malo bolje upoznali i stekli dojam o njihovom radu kao što je već preko 280.000 ljudi učinilo gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTube-u. Naravno, ništa se ne može mjeriti s izvedbom u živo, zato ne propustite njihov nastup, dođite u Dom kulture Kristalna kocka vedrine u četvrtak 12. ožujka u 20 sati i uvjerite se zašto rasprodaju dvorane diljem Lijepe naše.

Ulaznice su dostupne preko sustava Entrio.hr.

Komentirajte