Naslovnica Sport Ostali sportovi Članice Kluba sinkroniziranog plivanja Sisak odlične na Prvenstvu Hrvatske

Članice Kluba sinkroniziranog plivanja Sisak odlične na Prvenstvu Hrvatske

Članice Kluba sinkroniziranog plivanja Sisak nastupile su pod vodstvom trenerica Matee Đurić i Anje Alispahić 15. i 16. Veljače na Prvenstvu Hrvatske u slobodnim rutinama održanom u Rijeci.

Prvoga dana natjecanja nastupile su klupske starije članice te ostvarile sljedeće rezultate;

U kategoriji juniorki u disciplini DUO, Noa Kosić i Ema Matić zauzele su 6. mjesto sa ukupno 54,566 bodova, u kategoriji seniorki u istoj disciplini Noa K. I Ema M. zauzele su 5. mjesto sa osvojenih 57,133 bodova.

U kategoriji juniorki u disciplini TIM naše natjecateljice u sastavu Noa Kosić, Ema Matić, Karla Prpić, Marija Roksandić, Stella Martinović zauzele su 4. mjesto sa osvojenih 52,133 bodova.

U istoj disciplini, u kategoriji seniorki navedene natjecateljice osvojile su 4. mjesto sa ukupno 53,900 bodova.

Drugoga dana natjecanja nastupile su naše kadetkinje u disciplini KOMBINACIJA u sastavu Maja Crnobrnja, Marina Kapetanić, Anastazija Pereković, Marta Gea Vuksanović, Anamarija Težački, Jelena Stojanović, Magda Kladnik, Mia Stipanec te su osvojile 6. mjesto sa osvojenih 46,200 bodova.

Sve sisačke plivačice pokazale su napredak u odnosu na prošlu sezonu. Slijedi im Otvoreno prvenstvo grada Zagreba za juniorke 29.2. i 01.03.

Komentirajte