28.2 C
Sisak
Nedjelja, 26 rujna, 2021

Kondura ima brončanog s Prvenstva Hrvatske

- Marketing-spot_imgspot_img

U subotu, 15. veljače, održano je Prvenstvo Hrvatske kate mlađi uzrasti. Za Sportski karate klub Kondura Sisak nastupili su: Franko Vujanić Balog, Josip Vuković, Bruno Paša, Bartol Pavković, Dora Kerkez, Lea Pavković i Klara Balog.

Bartol je nastupio u kategoriji 2010. godište te je ostvario odlične nastupe ali koji na žalost nisu bili dovoljni za osvajanje medalje. Lea je ušla među osam najboljih u kategoriji 2011. godište. Dora je također imala odlične nastupe u kategoriji 2009. godište, ali na žalost nije uspjela osvojiti medalju. Bruno je ušao među osam najboljih u kategoriji 2006. godište.Klara nažalost ovaj puta nije uspjela osvojiti medalju u kategoriji 2006. godište. Josip je odličnim izvedbama ušao u borbu za osvajanje trećeg mjesta- brončane medalje, ali na žalost u istom nije uspio u kategoriji 2012. godište.

I za kraj stigla je i prva medalja za Konduru s Prvenstva Hrvatske, a koju je osvojio Franko u kategoriji 2013. godište- brončana medalja te je tako Franko treći u Hrvatskoj!

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti