Naslovnica Najave Najave za petak, 14. veljače

Najave za petak, 14. veljače

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u petak, 14. veljače 2020. godine, s početkom u 9.25 sati nazočiti posjetu ministrice znanosti i obrazovanja gđe Blaženke Divjak Strukovnoj školi Sisak (Lađarska ulica 1, Sisak).

SISAK – Matica hrvatska Sisak predstavit će zbornik “Umjetnost i ljepota” u petak, 14. veljače s početkom u 18 sati, u prostorijama Matice hrvatske Sisak, Rimska 9.

Autori priloga: Petar Šegedin, Denis Novko, Berislav Podrug, Tomislav Škrbić, Damir Barbarić, Krešimir Brlobuš i Igor Mikecin.  

Knjigu će predstaviti: Ivan Sklizović, Berislav Podrug i urednik Tomislav Škrbić.

SISAK – Na sljedećoj tribini Zalogaja poezije u organizaciji Sisačke udruge za promicanje alternativne i urbane kulture nastupit će pjesnik iz Lovrana Zvonimir Grozdić. Tribina je zakazana za petak 14. veljače, s početkom u 19 sati, u Siscia Jazz Clubu. Povod gostovanju je predstavljanje najnovije zbirke poezije ovoga produktivnog autora ”Utroba”, objavljene potkraj 2019. godine upravo u nakladi spomenute sisačke udruge (Biblioteka Teatar piva). Knjigu će uz autora predstaviti urednik Siniša Matasović, a o njezinoj kvaliteti dovoljno govore tekstovi već napisani iz pera uvaženih književnih kritičara, Darije Žilić, Franje Nagulova i Vanese Begić.
Voditelj Zalogaja poezije je Salih Kulović.

PETRINJA – Potpisivanje Memoranduma o razumijevanju između Darinka Dumbovića, gradonačelnika Grada Petrinje, i poduzetnika iz Republike Indije, Arvinda Kapura, će biti održano u petak, 14. veljače 2020. godine, u Maloj vijećnici Grada Petrinje (Ivana Gundulića 2, I. kat, Petrinja) s početkom u 09:30 sati. Ovom prigodom će se predstaviti planirane investicije g. Kapura u gradu Petrinji.

LEKENIK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u petak, 14. veljače 2020. godine, s početkom u 14 sati u Osnovnoj školi „Mladost“, Lekenik (Zagrebačka 25b) obići izvršene radove na modernizaciji rasvjete te informatičke učionice koje su novoopremljene računalima.

POPOVAČA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec će, 14. veljače 2020. godine, s početkom u 8:30 sati u Osnovnoj školi Popovača (Vinogradska 15) nazočiti Županijskom natjecanju iz informatike.

Komentirajte