Naslovnica Najave Najave za petak, 7. veljače

Najave za petak, 7. veljače

KUTINA – Predstavljanje dovršetka radova na zgradi kutinske Gradske uprave te predstavljanje Industrijsko-logističke zone i Dvorane IV u Sportskom centru kojoj je nužno potrebna adaptacija prostora bit će u petak, 07. veljače u 13.30 sati u zgradi Grada.

KUTINA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u petak, 7. veljače 2020. godine, s početkom u 18 sati u prostoru Društvenog doma Ilova u Ilovi (Grad Kutina) nazočiti 126. Redovnoj godišnjoj skupštini DVD Ilova.

POPOVAČA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec će u petak, 7. veljače 2020. godine, s početkom u 13 sati i 30 minuta u prostoru Osnovne škole Zorke Sever Popovača (Kolodvorska ulica 36, Popovača) nazočiti javnozdravstvenoj akciji s ciljem podizanja svijesti o specifičnostima moždanog udara pod
nazivom Dan crvenih haljina.

POPOVAČA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec će u petak, 7. veljače 2020. godine, s početkom u 19 sati u prostoru Doma kulture Popovača (Trg Grofova Erdödya 19, Popovača), nazočiti redovnoj izvještajnoj Skupštini Sportskog nogometnog kluba Moslavac Popovača.

Komentirajte