Naslovnica Vijesti Sisak Dijelimo ulaznice za predstavu „Brak za ručak, ručak za seks“

Dijelimo ulaznice za predstavu „Brak za ručak, ručak za seks“

Dijelimo pet puta po jednu ulaznicu za predstavu „Brak za ručak, ručak za seks“ koja u Sisku igra u četvrtak, 13. veljače, u 20 sati u Domu kulture. Dovoljno je samo poslati svoje ime i prezime na mail igra@sisak.info uz naznaku “za predstavu”. Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak, 10. veljače.

Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“ na jedan vrlo komičan način obrađuje temu koja je vrlo aktualna danas u našem društvu.

Glavni junaci su Ivana (Marta Milosavljević) Natašina (Tijana Janković) rođena sestra i Marko (Ivan Ivanov) Natašin muž. Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garosnjeri sa velikim problemima – bez novca da plate ratu za stambeni kredit.

Sasvim različiti po karakerima, svatko od njih će pokušati na određen način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju.

Hoće li, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti se, vidjet ćete u ovoj urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku.

Režija i tekst: Stanko Holcer

Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“ održat će se u četvrtak, 13.02.2020., u 20,00 sati, u Domu kulture – Kristalna kocka vedrine, Šetalište Vladimira Nazora 12, u Sisku. Ulaznice su u prodaji: WWW.EVENTIM.HR ; EXCLUSIVE CHANGE – mjenjačnica, Sisak Interspar, Ivana Fištrovića 25; EXCLUSIVE CHANGE – mjenjačnica, Sisak Kaufland, Zagrebačka 49 a; PETROL BP Sisak Mošćenica, Ulica dr. Ante Starčevića; TISAK, Sisak, Lokal, Ulica Stjepana i Antuna Radića 7

Ulaznice se prodaju po cijeni od 65,00 kn, na dan predstave 75,00 kn.

Komentirajte