8 C
Sisak
Petak, 29 ožujka, 2024

˝Fine strine s Opatovine˝ stižu u Sisak

Datum:

Marketing

˝Fine strine s Opatovine˝, Glumačke družine Histrion, sisačka će publika moći pogledati u nedjelju, 9. veljače 2020. u 20 sati u dvorani Kristalna kocka vedrine.

Susret najizvođenijeg pisca Histriona, Nine Škrabe, i jednako tako njihova najizvođenijeg redatelja, Zorana Mužića, urodio je virtuoznim komadom, ˝Fine strine s Opatovine˝, crnom komedijom u čijem je središtu zloglasni kazališni kritičar i kolumnist, pred čijim opakim perom drhti svekolika zagrebačka kulturna i društvena scena. On se zaljubljuje u ljupku, mladu, ambicioznu glumicu, nećakinju uglednog kaptolskog kanonika i zakazuje dan skorog vjenčanja. Tu sretnu vijest dojavljuje svojim dragim teticama, omiljenim, umiljatim, pobožnim i milosrdnim ženicama koje žive u obiteljskoj kući na Opatovini. S njima stanuje i kritičarev brat, koji si umišlja da je proslavljeni general iz Domovinskog rata. Prigodom posjeta dragim teticama, kritičar otkriva strašnu tajnu obiteljskog podruma.

˝Fine strine s Opatovine˝, Glumačke družine Histrion, sisačka će publika moći pogledati u nedjelju, 9. veljače 2020. u 20 sati u dvorani Kristalna kocka vedrine. Ulaznice su u prodaji po 70 kuna, a grupne ulaznice (10 i više)po 60 kuna. Mogu se kupiti na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 20 sati te vikendom sat vremena prije projekcije odnosno programa.

Možda vas zanima...

Teška prometna nesreća u Sisku, poginuo mlađi muškarac

Dana 28.03.2024. g. oko 06,50 sati u Sisku, Novoselska...

Povijesni uspjeh Tee Ilijević za sisačko streljaštvo

U Osijeku je održano finale KUP-a Hrvatske u disciplini...

Nove pobjede kuglačica ŠKK Jedinstvo – smiješi im se prva liga

U proteklom tjednu dvije ostvarene pobjede za kuglačice ŠKK...

Rekordna pobjeda kuglačica Jedinstva

U 19. kolu 2. HKL na domaćim stazama nova...