15.3 C
Sisak
Srijeda, 20 listopada, 2021

˝Fine strine s Opatovine˝ stižu u Sisak

- Marketing-spot_imgspot_img

˝Fine strine s Opatovine˝, Glumačke družine Histrion, sisačka će publika moći pogledati u nedjelju, 9. veljače 2020. u 20 sati u dvorani Kristalna kocka vedrine.

Susret najizvođenijeg pisca Histriona, Nine Škrabe, i jednako tako njihova najizvođenijeg redatelja, Zorana Mužića, urodio je virtuoznim komadom, ˝Fine strine s Opatovine˝, crnom komedijom u čijem je središtu zloglasni kazališni kritičar i kolumnist, pred čijim opakim perom drhti svekolika zagrebačka kulturna i društvena scena. On se zaljubljuje u ljupku, mladu, ambicioznu glumicu, nećakinju uglednog kaptolskog kanonika i zakazuje dan skorog vjenčanja. Tu sretnu vijest dojavljuje svojim dragim teticama, omiljenim, umiljatim, pobožnim i milosrdnim ženicama koje žive u obiteljskoj kući na Opatovini. S njima stanuje i kritičarev brat, koji si umišlja da je proslavljeni general iz Domovinskog rata. Prigodom posjeta dragim teticama, kritičar otkriva strašnu tajnu obiteljskog podruma.

˝Fine strine s Opatovine˝, Glumačke družine Histrion, sisačka će publika moći pogledati u nedjelju, 9. veljače 2020. u 20 sati u dvorani Kristalna kocka vedrine. Ulaznice su u prodaji po 70 kuna, a grupne ulaznice (10 i više)po 60 kuna. Mogu se kupiti na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 20 sati te vikendom sat vremena prije projekcije odnosno programa.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti