Naslovnica Najave Najave za srijedu, 29. siječnja

Najave za srijedu, 29. siječnja

SISAK – Konferencija za tisak na kojoj će predstaviti aktivnosti i dosadašnje rezultate projekta „(O)drži moj korak!“ kojeg Agencija lokalne demokracije Sisak provodi u partnerstvu s Gimnazijom Sisak, Srednjom školom Ivana Trnskoga iz Hrvatske Kostajnice i Sisačko-moslavačkom županijom održava se u srijedu, 29. siječnja 2020. godine u 10:30 sati u Zgradi udruga, I. kat (adresa: Ljudevita Gaja 2a, Sisak).

Projekt je usmjeren na razvoj praktičnog programa obrazovanja o održivom razvoju djece i mladih kroz volontiranje i rad školskih volonterskih klubova. Osim toga, usmjeren je na međusektorsko partnerstvo u podizanju svijesti o održivom razvoju kroz volontiranje.

Projekt i dosadašnje rezultate predstaviti će predstavnici nositelja i partnera projekta te će biti prisutni i predstavnici učenika koji su uključeni u projekt.

SISAK – Sisačka promocija knjige ”Problem umjetnosti kolektiva – slučaj Zemlja” će se održati u srijedu, 29. siječnja 2020. godine, u 19,00 sati u Gradskoj galeriji Striegl (1. kat Holandske kuće, Rimska 10, Sisak).

Sudjeluju:

___Ana Kutleša i Vesna Vuković, iz kustoskog kolektiva BLOK i autorice knjige “Problem umjetnosti kolektiva – slučaj Zemlja”

___OAZA, Nina Bačun i Roberta Bratović, dizajn knjige

___Ana Dević, kustosica, uz Ivet Ćurlin, Natašu Ilić i Sabinu Sabolović članica je kustoskog kolektiva Što, kako i za koga / WHW

Komentirajte