8.7 C
Sisak
Srijeda, 20 listopada, 2021

Odlično otvaranje sezone za karatiste Kondure

- Marketing-spot_imgspot_img

Karatisti sisačke Kondure nastupili su na međunarodnom turniru GRAND PRIX MEĐIMURJA 2020. u Nedelišću, na kojem je nastupilo 414 natjecatelja iz 39 klubova i dvije države. Za Konduru su nastupili debitantice Marcela Valentić i Franka Cink, te Franko Vujanić Balog, Klara Balog, Lea, Leon i Bartol Pavković, Dora Kerkez, Bruno Paša, Martina Vrbanac i Niko Hobor.

Karatisti Kondure su i ovaj put ostvarili odlične rezultate te su tako na svom prvom ovogodišnjem turniru ostvarili rekordan broj
osvojenih medalja, ukupno su osvojivši 22 medalje od kojih su 3 zlatne, 7 srebrnih i 12 brončanih.

Marcela je osvojila srebrnu medalju, dok je Franka osvojila brončanu medalju. Marcela, Franka i Lea su ekipno osvojile srebrnu medalju. Franko je osvojio dvije zlatne i jednu srebrnu medalju. Lea je osvojila srebrnu i brončanu medalju. Bartol je osvojio dvije brončane medalje. Dora je osvojila srebrnu i
brončanu medalju. Bruno je osvojio dvije brončane medalje, a Niko je također osvojio brončanu medalju, kao i Leon.

Uz naprijed navedenu ekipu kate mlaďih učenica Kondura je imala i ekipu učenica koje su osvojile srebrnu medalju, ekipu mlađih kadetkinja koje su osvojile brončanu medalju i ekipu mlađih kadeta koji su osvojili zlatnu medalju.

Sve naprijed navedene medalje osvojene su u kategoriji kata, te je Kondura u poretku klubova u kategoriji kate zauzeo vrh odnosno prvo mjesto.

Nadalje je za Konduru u borbama nastupio Bruno koji je u kategoriji -57 osvojio srebrnu medalju, dok je Martina osvojila u kategoriji kadetkinje – 54 brončanu medalju, a u kategoriji juniorki -53 srebrnu medalju.

Naprijed navedenim rezultatima Kondura je u ukupnom poretku (kate i borbe) zauzeo četvrto mjesto.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti